Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Привітання з Великоднем!!!

Дата: 24.04.2022 01:31
Кількість переглядів: 701

Фото без описуЗнову прийшло до нас велике християнське свято – Великдень. Українці традиційно зустрічають його освяченням пасок та крашанок. В ці дні радіють і діти, і дорослі, бо воскрес із мертвих наш Спаситель Ісус Христос.

З нагоди такої події хочу привітати усіх жителів громади і побажати , щоб радість не оминала нас, щоб здоров’я було і достаток сповна, а мир і благодать оселились назавжди.

Великдень – це радість життя, перемога добра над злом. Цей великий день несе нам довгоочікувану радість перемог, здійснення планів і надій, вселяє впевненість у завтрашньому дні.

Нехай Воскреслий Ісус допомагає нам у всьому, а ми своїм життям, вірою віддячували Йому і були гідними Його подвигу і святості.

Маємо надію на Господа, щоб Україна мир здобула, щоб спокій запанував у оселях, а праця мірилом достатку і розвитку була.

Нехай ВСЕВИШНІЙ благословляє нашу УКРАЇНУ на єдність і злагоду, зцілення від печалі і щасливий погляд кожного захисника держави, кожного, хто працює на її утвердження, кожного, хто не мислить себе поза Україною.

З повагою голова Дзвиняцької громади Ганна Вітюк та колектив сільської ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь