Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Чат-бот «Знайди рідних»

Дата: 05.04.2022 16:31
Кількість переглядів: 721

Фото без опису

Міністерство соціальної політики України інформувало про створення у взаємодії з громадською організацією «Міжнародна асоціація кібербезпеки», «Центром Методик та Координації Криптографічного розвитку», міжнародним жіночим рухом «За сімейні цінності» та за підтримки Уповноваженого Президента України з питань волонтерської діяльності чат-боту «Знайди рідних» для пошуку зниклих під час війни в Україні.

Чат-бот дозволяє знайти тих, із ким втрачений звязок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування. Розробники інформують, що  персональні дані учасників надійно захищені, інформацію про місце знаходження чат-бот, з метою уникнення небажаних ситуацій, надає лише зареєстрованим у ньому громадянам після підтвердження згоди того, кого розшукують.

Просимо оприлюднити інформацію про чат-бот «Знайди рідних» на офіційних сайтах, сторінках у соціальних мережах, поширити її між органами державної та місцевої влади, які опікуються вимушеними переселенцями.

Посилання на чат-бот  «Знайди рідних»: https://t.me/Family_search_bot.

Відеоінструкція за полегшення користування:

https://www.youtube.com/watch?v=q4OSwaQ5xrs

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь