Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

26 березня - День Національної гвардії України!

Дата: 26.03.2022 11:23
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохороні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і суверенітет.

 

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Щиро вітаємо вас із професійним святом!

 

Без сумніву, ваша мужність, вірне служіння народу України, готовність прийти на допомогу в складні хвилини заслуговують на повагу та шану усього українського народу, ви своєю важливою справою постійно нагадуєте усьому світoві прo те, щo Україна у надійних руках.

Нехай любов до рідного краю та людська вдячність надають вам наснаги у вашій нелегкій і відповідальній справі виконання почесного обов’язку перед Вітчизною.

Слава Україні !????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь