Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Заробітна плата штатних працівників у грудні 2021 року

Дата: 03.02.2022 14:27
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Головне управління статистики інформує.

Середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій області та їхніх відокремлених підрозділів із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у грудні 2021р. становив 13988 грн, що у 2,2 раза перевищує законодавчо встановлений розмір мінімальної заробітної плати (6500 грн). За розміром середньої номінальної заробітної плати штатних працівників у грудні 2021р. область посіла 23 місце серед регіонів України.

Найвищий рівень заробітної плати в області у грудні 2021р.  спостерігався у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, сфері фінансової та страхової діяльності, сільському, лісовому та рибному господарстві, сфері транспорту, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, у сфері державного управління й оборони; обов`язкового соціального страхування, у  виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, де заробітки працівників перевищили середній показник по області на 21,8% – у 1,8 раза. Найнижчі нарахування заробітної плати зафіксовано у будівництві, виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів та сфері операцій з нерухомим майном (не перевищували 61,6% середнього показника по області).

Заробітна плата штатних працівників у грудні 2021р. порівняно з листопадом 2021р. збільшилась на 17,5%, а відносно грудня 2020р. – на 15,7%.

Індекс реальної заробітної плати у грудні 2021р. порівняно з листопадом 2021р. становив 116,3%, відносно грудня 2020р. – 104,8%.

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-OPLATA_PRACI.htm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь