Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Проведено семінар з роботодавцями в Богородчанській районній філії

Дата: 28.07.2021 09:01
Кількість переглядів: 687

22липня 2021 року працівникамивідділу взаємодії з роботодавцями Богородчанської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з роботодавцями на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю» в приміщенні Дзвиняцької сільської ради.

Заступник директора – начальник відділу взаємодії з роботодавцями районної філії  ГалинаФесюкта провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями районної філії Наталя Марковецькаознайомили учасників із ситуацією на ринку праці, розповіли про послуги та заходи служби зайнятості, що стимулюють створення роботодавцями нових робочих місць, зокрема, надання роботодавцям компенсації ЄСВ, в тому числі для працевлаштування осіб з інвалідністю. Звернено увагу на необхідність легального оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Онлайн-спікером вебінару виступив завідувач сектором з питань застрахованих осіб  та дитячої праці Управління державної праці в Івано-Франківській області Мар’яна Абібуллаєва. Вона озвучила рекомендації  щодо активізації ролі роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць, а також дотримання законодавства про працю і зайнятість шляхом  об’єднання зусиль всіх сторін соціального партнерства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь