Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Повідомлення про оприлюднення проекту Схеми планування Дзвиняцької ОТГ

Дата: 02.03.2021 15:46
Кількість переглядів: 1697

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення

проекту Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області, звіту про стратегічну екологічну оцінку та початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості

 

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Проект Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області розроблено з метою обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території громади. Завданнями Схеми планування території громади є визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; формування системи громадського обслуговування населення; організація вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою; організація цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів; визначення основних принципів охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини; визначення послідовності реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Розробник – ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ ЦИВІЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА».

 

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Дзвиняцька сільська рада Богородчанського району Івано-Франківської області.

 

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 5-го березня 2021 року і триває до 6-го квітня 2021 року.

 

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 17 березня 2021р. о 14:00 год. онлайн за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/82895323501?pwd=cmtZOEFadDlMNmMwUWErNlBZWGc2Zz09 . Заплановано обговорення проекту містобудівної документації «Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку  (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»).

 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із проектом Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області та звітом про стратегічну екологічну оцінку:

Ознайомитись із проектом Схеми планування Дзвиняцької ОТГ Івано-Франківської області та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в місцевій раді за адресою:

 с. Дзвиняч, вул. Степаняка, будинок 21а.

Проект Схеми планування Дзвиняцької ТГ Івано-Франківської області та звіт про стратегічну екологічну оцінку доступні за посиланням: https://dzvynyacka-gromada.gov.ua/news/1614606969/

Повідомлення про оприлюднення проекту Схеми планування доступне за посиланням: https://dzvynyacka-gromada.gov.ua/news/1614606969/.

 

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Дзвиняцька сільська рада Івано-франківського району Івано-Франківської області.

 

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 77750,           Івано-Франківська область, Богородчанський район, с. Дзвиняч, вул. Степаняка, будинок 21а.

Відповідальним за розгляд пропозицій громадськості є заступник голови Дзвиняцької сільської ради – Загірняк Іван Романович (тел.0987101751).

Електронна адреса: ds.rada248@gmail.com

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 05.03.2021 по 06.04.2021.

 

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Дзвиняцька сільська рада.

 

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь