Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

оголошення про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади директора КНП "Дзвиняцький центр первинної медико-санітарної допомоги"

Дата: 05.02.2021 14:23
Кількість переглядів: 760

    Відповідно до розпорядження сільського голови № 19-к від 04.02.2021 року «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Дзвиняцький ЦПМСД»», виконавчий комітет Дзвиняцької сільської  ради оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади  директора КНП « Дзвиняцький ЦПМСД» .

        Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посади  директора КНП «Дзвиняцький ЦПМСД» Дзвиняцької сільської ради формується у складі 6-9 чоловік відповідно до вимог визначених Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2017 р., № 1094.

      До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

-представники Дзвиняцької сільської ради (депутати сільської ради, працівники  апарату сільської ради та її виконавчих органів);

- представники трудового колективу КНП «Дзвиняцький ЦПМСД», обрані на загальних зборах трудового коллективу;

- представники галузевих професійних спілок, представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління - по одній особі від кожного громадського об’єднання .

 

    Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

-наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

-накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

-наявність конфлікту інтересів.

    Пропозиції оформлені належним чином (протокол зборів трудового колективу, рішення повноважного органу щодо делегування представника) щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Дзвиняцької сільської ради (77750, Івано-Франківська область, Богородчанський  район, с. Дзвиняч, вул. Степаняка, 21-А) як органу управління, протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення (  по 19 лютого включно  )

     Орган управління узагальнює пропозиції щодо кандидатур та приймає рішення про затвердження складу конкурсної комісії  не пізніше ніж через 20 днів після оприлюднення цього оголошення та розпорядження про проведення конкурсу.

 https://rada.info/upload/users_files/04357101/22cecd3dc92d177b3a672ac0b1d8c40b.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь