Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Підписано МЕМОРАНДУМ про співпрацю з CS IMTD-INTERNATIONAL

Дата: 19.01.2021 13:45
Кількість переглядів: 1846

Фото без опису

В рамках реалізації проекту «Оздоровлення економіки України» між  Дзвиняцькою територіальною громадою  та Споживчим Товариством «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ» (CS IMTD-INTERNATIONAL) підписано МЕМОРАНДУМ про співпрацю та обговорено дорожню карту створення ФІЛІЇ  при нашій громаді.

Споживче Товариство IMTD-INTERNATIONAL - це Перше в Україні МУЛЬТИКООПЕРАТИВНЕ об'єднання, якому доручено реалізацію Програми “Оздоровлення економіки України”.  

ПРОГРАМА ОЗДОРОВЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ - це унікальний багатовекторний інструмент який дозволяє: реалізувати «Бізнес-ідеї» і «Бізнес-стартапи», підтримати «Працюючий бізнес, фермерство і виробництво», розширити «Товарні і ресурсні ринки», розвинути «Інфраструктурний бізнес територіальних громад», наповнити благодійні та соціальні фонди.

Проект «IMTD» (USA) Програма “Оздоровлення економіки України” - надає Україні: вихід на міжнародне ресурсне забезпечення, організаційну структуру, нові принципи і філософію побудови суспільних взаємовідносин, на основі самоорганізації і свідомого співробітництва, для створення і ведення чесного бізнесу в системі міжнародної кооперації.

 

Для всіх учасників - Програма «Оздоровлення економіки України» розподіляється на наступні основні етапи реалізації:

Перший етап

Збирання первинної інформації від учасників для розподілу по галузевим напрямкам та територіальному розміщенню бізнесу.

Другий етап

 Експертний аналіз ідей на рентабельність та життєздатність бізнесу.

Третій етап

Тестування заявника на здатність ведення того чи іншого бізнесу.

Четвертий етап

Складання кошторису на реалізацію бізнес-ідеї виходячи з експертної оцінки.

 П'ятий етап

Затвердження остаточного переліку майна, обладнання та ресурсів необхідних для реалізації бізнес-ідеї. Розробка логістики та вибір найбільш ефективних постачальників.

Шостий етап

Укладення “Договору про моніторинговий супровід” між “Учасником Програми” та Споживчим Товариством «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ».

Сьомий етап

Фінансування та ресурсне забезпечення реалізації бізнес-ідеї.

Восьмий етап

Після закінчення терміну дії “Договору про моніторинговий супровід” та при досягненні успіху розпочатого бізнесу за Програмою «Оздоровлення економіки України» з Споживчого Товариства «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ» знімаються всі контрольні функції, а з “Учасника Програми” знімаються заборони на відчуження майна або продаж бізнесу.

У Програмі «Оздоровлення економіки України» беруть участь лише ті громадяни України, компанії, організації та підприємства, які виявили добровільне бажання стати Членами Споживчого Товариства «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ»!

Щодо ФІЛІЇ при Дзвиняцькій ТГ:

Спеціалізована місцева територіальна філія Споживчого Товариства «АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ» при органах місцевого самоврядування територіальних громад — є відокремленим структурним підрозділом Споживчого Товариства «АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ» і підпорядковується Правлінню Споживчого Товариства «АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ». Дане представництво створюється з метою:

-  реалізації  Програми «Оздоровлення економіки України» та, в межах виконання цієї Програми, практичного здійснення різноманітних комплексних проектів, що спрямовані на поліпшення соціально-економічного становища, розвитку місцевого самоврядування та інфраструктурного бізнесу територіальних громад;

- реалізації окремих цільових: гуманітарних, соціальних, екологічних, інфраструктурних, сільськогосподарських, виробничих та комерційних проектів;

- пошуку, залученню інвестицій, інших матеріальних ресурсів та технологій для розвитку територіальної громади, виробництва та підприємництва.

Представництво виконує функції оперативного, місцевого, територіального провайдера ресурсної взаємодії між органом місцевого самоврядування територіальної громади, Споживчим Товариством «АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ» (від імені якого і за дорученням якого працює філія) та зовнішніми партнерами, інвесторами і донорськими організаціями.

СТ «АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ» співпрацює з Міністерством соціальної політики України у соціальній сфері, зокрема у сфері розвитку соціально-економічної діяльності, соціальної допомоги та соціального захисту населення, співпраця передбачає забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері розвитку соціально-економічної діяльності, соціальної допомоги та соціального захисту населення; сприянні надання міжнародної комплексної гуманітарної допомоги населенню України від неурядових миротворчих організацій та інших благодійних джерел.

 

Девіз «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ»: РАЗОМ — МИ МОЖЕМО ВСЕ!

 

https://www.facebook.com/IMTDint.org/ - Сторінка Фейсбук

http://imtdint.org/ - сайт IMTD international

Уповноважений представник від Дзвиняцької ТГ по роботі з CS IMTD-INTERNATIONAL

заступник голови ТГ - Гринішак Андрій (0686294044)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь