Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

До відома операторів ринку харчових продуктів: бажаєте отримувати повідомлення системи RASFF електронною поштою – долучайтесь до проекту!

Дата: 18.11.2020 08:42
Кількість переглядів: 461

Фото без опису
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що Громадська спілка ДЖИ-ЕФ ЕС-АЙ Україна створює проект забезпечення Е-mail надсилання повідомлень RASFF до відповідних суб’єктів господарювання.

Метою проекту є своєчасне інформування кінцевих операторів ринку щодо небезпеки харчових продуктів, яка стала відомою за системою швидкого оповіщення щодо харчових продуктів і кормів (Rapid Alert System for Food and Feed, RASFF) - системою швидкого обміну інформацією щодо наявності ризику для здоров’я людини, пов’язаного з харчовими продуктами і кормами. Для отримання повідомлень через систему RASFF, оператору ринку потрібно зареєструватися на сайті https://au.org.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь