Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Колектив Дзвиняцької сільської ради ОТГ вітає з Днем народження Береговського Ярослава Богдановича, директора Росільнянського ліцею Дзвиняцької Об'єднаної територіальної громади.

Дата: 07.10.2020 11:29
Кількість переглядів: 1125

Фото без опису

Шановний Ярославе Богдановичу! 

Вітаємо Вас із найприємнішим святом – Днем народження. Від щирого серця бажаємо Вам, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі, щоб на Вашому життєвому шляху не було жодних перешкод, щоб Ваші мрії завжди здійснювались і на шляху до поставленої мети не було жодних перешкод. Нехай вистачає сил, здоров'я, терпіння, нехай улюблена робота приносить тільки радість, а Ваші друзі, колеги та учні  приносять Вам лише позитивні емоції! Зичимо невичерпного здоров'я, невсипущої енергії, нових творчих здобутків і особистого успіху, миру, добробуту в родині. Бажаємо, щоб у Ваших помислах і діях й надалі панувала мудрість, а у серці - добро й тепло від людської вдячності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь