Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти!

Дата: 02.10.2020 10:59
Кількість переглядів: 525

Фото без опису
Найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти – сьогодні звучать для наших шановних освітян!

Найщасливіші роки для кожного, незалежно від віку чи статусу, безумовно шкільні роки. Ми з особливим трепетом і щемом згадуємо першого вчителя чи вчительку, тих, хто відкривав для нас першу дорогу в життя…

День працівників освіти – свято тих, хто присвятив своє життя формуванню особистостей, хто спільно з батьками вкладає душу в розвиток дитини, закладає базові поняття, окреслює світобачення.

Наші досягнення в освіті дійсно значимі на світовому рівні. Особливе покликання – розкрити таланти, привити моральні й духовні цінності та спрямувати на вірний життєвий шляхце покликання освітян. Завдяки Вам наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги і любові до держави та рідного краю. 

Вдячний Вам, дорогі освітяни, за той величезний вклад у кожного з нас, за Ваш час, Ваші зусилля, Вашу наполегливість та щиру турботу про кожного учня.

В день Вашого професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, рясних Божих благословінь, сімейних гараздів, невичерпної енергії, постійних здобутків, вдячних батьків та учнів, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

З глибокою повагою та шаною, сільський голова громади, Микола Волочій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь