Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ЗВІТ депутата Дзвиняцької сільської ради ОТГ VII демократичного скликання Бондарука Миколи Петровича (виборчий округ № 6) про депутатську діяльність у 2019 році

Дата: 09.07.2020 12:13
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

Доброго дня, шановна громадо!
 

Я, Боднарук Микола Петрович, депутат Дзвиняцької сільської ради об’єднаної територіальної громади від Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина», по  мажоритарному виборчому округу № 6, що включає в себе центральну вулицю с. Дзвиняча – вулицю Михайла Степаняка.  За звітній період   2019 року до мене постійно звертаються мої виборці з різними питаннями, зокрема енерго та водопостачання, утилізації сміття. Дуже часто громадяни звертаються просто за порадою чи консультацією щодо вирішення своїх особистих проблем. Протягом звітного 2019 року відбулося  7 сесійних засідань сільської ради, практично у всіх взяв участь. Я, як секретар бюджетної комісії, приймав участь у   роботі над прийняттям рішень щодо розподілу бюджету.

Я докладатиму максимум зусиль для вирішення питань, з якими будуть звертатись до мене виборці. Хочу запевнити, що мені не байдужі проблеми жителів моєї громади. Щиро дякую Вам за кворум довіри, наданий мені, зі свого боку дбатиму про те, щоб громада була почута й працюватиму на благо свого села зокрема та громади загалом.

Я завжди готовий до діалогу й допомоги тим, хто звертається.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь