Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутатки Дзвиняцької сільської ради ОТГ Ошколуп Надії Петрівни, обраної на виборчому окрузі №16, за 2019 рік.

Дата: 18.05.2020 12:05
Кількість переглядів: 1093

Фото без опису
Доброго дня, шановні односельчани!

Під час здійснення своїх депутатських  повноважень керувалась Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Дзвиняцької сільської ради ОТГ, та іншими  нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад.

З моменту набуття повноважень депутата, входжу у постійну комісію з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської етики діяльності та регламенту.

На протязі 2019 року активно брала участь у сесіях Дзвиняцької сільської ради ОТГ, а також у засіданнях комісії, в яку я входжу.

За час моїх депутатських повноважень на окрузі було відремонтовано вулицю Лісова, а також я сприяла встановленню автобусної зупинки в долішньому кінці села (Велика Маськова). При співпраці та допомозі колишнього народного депутата Диріва Анатолія мною було ініційовано встановлення п’ятьох дверей у Росільнянському ліцеї. В міру можливостей стараюсь допомагати тим жителям села, які звертаються до мене. Зокрема мною була внесена пропозиція щодо надання матеріальної допомоги Канюку Андрію, багатодітному батьку, дитина якого потребувала дороговартісного лікування.

На завершення хочу акцентувати на проблемі, яка, як на мене, є суттєвою для нашого села. Мова про вивезення сміття. Щоб налагодити систему вивезення сміття, яка б влаштувала вас, шановні односельчани (тобто вивезення сміття з кожної вулиці з максимально зручним забором від домогосподарств), дуже важливою є сплата самооподаткування. Така практика використовується в інших населених пунктах громади. Усі ми чудово розуміємо, що вивезення сміття є далеко не безкоштовною послугою. Тому закликаю вас, шановні односельчани, сплачуйте самооподаткування й користуйтесь послугою, такою потрібною для нас усіх.

Щиро бажаю вам у цей нелегкий час міцного здоров’я, достатку, миру. Нехай Господь Бог благословить Вас усіх на добрі справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь