Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутатки Дзвиняцької сільської ради VII скликання Мельник Валентини Володимирівни, обраної на виборчому окрузі № 24, за 2019 рік

Дата: 13.05.2020 16:48
Кількість переглядів: 1661


Доброго дня, шановна громадо!

У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Дзвиняцької сільської ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад. Входжу до складу постійної комісії з питань промисловості, інфраструктури,транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства. Протягом 2019 року постійно відвідувала сесії ради та засідання постійної комісії.

Я займаю посаду спеціалістки ЦНАП села Росільна Дзвиняцької сільської ради ОТГ, тому маю можливість постійно підтримувати зв'язок не тільки з виборцями свого округу, а й з жителями інших округів населеного пункту. Поєднуючи посадові обов’язки та обов’язки депутата стараюсь надавати чимало усних консультацій, роз’яснень з різних видів питань, допомагаю з оформленням документів для вирішення тих чи інших питань. Також підтримала ініціативу проведення вуличного освітлення по вулиці Шевченка, встановлення асфальтованого покриття вулиці Набережна (до кладовища), допомагала у встановленні автобусних зупинок. Проводила роботу з неблагополучними сім’ями свого округу. Складала акти обстеження матеріально- побутових умов сімей та осіб, які потребують покращення житлових умов; сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах;сімей учасників АТО; акти щодо проживання громадян, які не зареєстровані за вказаною адресою, але проживають без реєстрації та акти не проживання громадян за адресою прописки. Проводжу роз’яснювальну роботу з усіма жителями села Росільна по утриманню території села в нормальному санітарному стані, а найбільше по питаннях оплати самооподаткування. Саме жителі мого округу були найактивніші у оплаті самооподаткування, що давало можливість здійснювати вивіз твердих побутових відходів .

Я, як депутатка, не в змозі усунути всі проблеми своїх виборців. Але вважаю, що ми повинні докладати всіх зусиль до позитивного вирішення проблеми тих, хто нас обирав. У свій роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги,чесності та відповідальності. Вважаю, що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва істина.

На завершення – хочу висловити подяку за підтримку виборців свого округу. Впевнена, що я і надалі буду приділяти максимум уваги і свого часу у вирішення різноманітних проблем виборців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь