Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Дзвиняцької сільської ради VII скликання Соколовського Генадія Олександровича, обраного на виборчому окрузі № 20, за 2019 рік

Дата: 12.05.2020 10:23
Кількість переглядів: 1198

 


Я, Соколовський Генадій Олександрович, обраний депутатом Дзвиняцької сільської ради ОТГ від села Росільна. З моменту набуття повноважень працюю над  виконанням  своїх депутатських обов’язків, керуюся  Конституцією  України,  законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

  Входжу до складу постійно діючої комісії з питань охорони здоров’я, освіти,  культури, спорту та соціального захисту населення та є головою конкурсної комісії по заміщенню вакантних посад апарату Дзвиняцької ОТГ. Брав участь в обговоренні нагальних питань. Так, під час виконання депутатських обов’язків мною відвідано  більшість засідань (окрім  невідкладних моментів, пов'язаних з основною роботою) та підтримано рішення, обговорені на засіданнях постійної комісії. При ухваленні рішень завжди враховував думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села та громади, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосував позитивно.

Постійно підтримую зв’язки з виборцями. Завжди з розумінням прислухався до думки та прохань виборців, здійснював особистий прийом. У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. 

За моїм сприянням на моєму окрузі проведено ремонт вулиці Івана Франка, яка була розмита внаслідок повені; викопано дренажний канал вздовж вулиці та прокладено труби для відведення води; засипано щебенем найбільш проблемні ділянки вулиці. Брав участь в обговореннях щодо розподілу інфраструктурної субвенції. На засіданнях сесій виступав з питаннями: щодо закупівлі ліків для надання невідкладної допомоги населенню; щодо організації діяльності медичних закладів нашої громади; щодо надання матеральної  допомоги жителям свого округу.

   Як лікар КНП "Солотвинська районна лікарня" я завжди, при зверненні жителів села Росільна чи інших сіл громади, стараюся допомогти у лікуванні та покращенні здоров'я, адже здоров'я людини - найважливіший скарб на землі.

    Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподіваюсь, що наші очікування  приведуть до  покращення життя у Дзвиняцькій об’єднаній територіальній громаді. Бережіть своє здоров'я!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь