Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутатки Дзвиняцької сільської ради, Волочій Руслани Романівни про депутатську діяльність у 2019 році.

Дата: 06.05.2020 19:38
Кількість переглядів: 1628

Фото без опису
Доброго здоров’я
, шановна громадо! Я, Волочій Руслана Романівна, є депутаткою Дзвиняцької сільської ради об'єднаної територіальної громади від

виборчого округу №8. У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією

України, Законом України, Законом України "Про статус депутатів місцевих рад. Регламентом Дзвиняцької сільської ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад. Входжу до складу постійно діючої  бюджетної комісії об'єднаної територіальної громади. При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців, а також, яку користь дане рішення принесе для села, громади. Впродовж 2019 року постійно відвідувала сесії ради, приймала участь у нарадах, семінарах, навчаннях щодо діяльності органів місцевого самоврядування.  На запрошення програми DOBRE спільно з Інститутом політичної освіти України  проходила навчання для депутатів у м. Львові. Постійно підтримую зв'язок з виборцями, депутатським корпусом та сільською радою.

За роки моєї депутатської діяльності було заасфальтовано ділянку на моєму окрузі.

Навесні у 2019 році через несприятливі погодні умови – сильні дощі - багато господарств по вул. Шевченка потерпіло від паводку, У міру моїх можливостей я відвідувала ті господарства, що найбільше потерпіли через негоду, а також мною були написані акти матеріального обстеження щодо величини завданих пошкоджень та зібрані заяви людей, які найбільше постраждали від лиха. Дзвиняцька сільська рада ОТГ надала грошову допомогу даним господарям.

Мій контактний номер телефону: (098) 2530793

Прийом громадян: щовівторка з 13:00 до 14:00 у приміщенні КНП «Дзвиняцький ЦПМСД» 2 поверх, кабінет №2.

Маємо зараз непрості часи, тож передовсім як лікар закликаю вас – подбате про своє здоров’я та здоров’я ваших родин! Дякую за увагу! Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь