Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ЗВІТ депутата Дзвиняцької сільської ради ОТГ VII скликання Коритана Андрія Васильовича про депутатську діяльність у 2019 році

Дата: 01.05.2020 13:45
Кількість переглядів: 1433

Фото без опису

Христос Воскрес, шановні жителі нашої громади!

 

Я, Коритан Андрій Васильович, обраний депутатом Дзвиняцької сільської ради ОТГ від с. Росільна.  У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Дзвиняцької сільської ради, Бюджетним кодексом та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад.

З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків. Очолюю бюджетну комісію та є членом комісії по заміщенню вакантних посад Дзвиняцької ОТГ.

Протягом 2019 року відвідував сесії сільської ради та проводив засідання постійно діючої бюджетної комісії, приймав  участь в обговоренні інших важливих питань громади.

Найважливіші питання, що розглядалися на засіданнях постійною комісією - це планування бюджету ОТГ на поточний рік, його виконання протягом року, внесення змін до бюджету в процесі його виконання, виконання окремих видів податків, які надходять до бюджету громади, про планування та виконання Програми соціально-економічного розвитку громади.

На засіданнях ради разом із депутатами обговорювали найважливіші проблеми Дзвиняцької ОТГ, розглядали проєкти рішень, вносили пропозиції та приймали важливі рішення щодо бюджету, соціально-економічного розвитку, земельних питань. Відстоював питання, які стосуються формування, ефективного використання бюджету, створення матеріально-технічної бази громади в цілому та села Росільна зокрема, розвитку територій, їх благоустрою.

Активно сприяю розвитку села Росільна, зокрема:

  • придбання футбольної форми для команди школярів;
  • придбання автобусних зупинок у село та встановлення автобусної зупинки на Космацькому перехресті;
  • встановлення вуличного освітлення;
  • ремонт вулиць на своєму окрузі;
  • ремонт кладки через річку (у центральній частині села, перехід на луг навпроти церков);
  • освоєння інфраструктурної субвенції (по вулиці Набережна, під’їзд до кладовища).

У 2018 році брав активну участь в організації та проведенні Дня села Росільна.

Найважливішим та найболючішим питанням для жителів села Росільна є ремонт центральної дороги. Я неодноразово виступав з даним питанням на засіданнях сесій, брав участь у зібраннях водіїв та їх зверненнях до обласної адміністрації з питань ремонту дороги.

Постійно підтримую зв’язки з виборцями. До мене зверталися з усними зверненнями щодо питань надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення земельних та інших побутових питань . У міру моїх можливостей  та в межах депутатських повноважень вирішував ряд проблем багатьох конкретних жителів свого округу. Завжди радий допомогти!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь