Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутатки Дзвиняцької сільської ради, Красілич Лілії Дмитрівни про депутатську діяльність у 2019 році.

Дата: 22.04.2020 09:47
Кількість переглядів: 2035

Фото без опису

Доброго дня шановні жителі нашої громади !

Я обрана депутаткою Дзвиняцької сільської ради ОТГ від виборчого округу №22 с. Росільна. Входжу до складу постійно діючої  комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, є секретаркою опікунської ради виконавчого комітету  та працюю в апараті  об'єднаної територіальної громади.

З моменту набуття повноважень сумлінно виконую свої депутатські обов’язки.

Протягом 2019 року відвідувала сесії сільської ради та засідання постійної комісії, приймала активну участь у обговореннях важливих питань діяльності громади в цілому та рідного села - Росільна зокрема. Була членкинею робочої групи по розробці Стратегії розвитку Дзвиняцької ОТГ, активно працювала над розробкою даного документу. Завжди приймаю участь у нарадах, семінарах, навчаннях щодо діяльності органів місцевого самоврядування.  На запрошення програми DOBRE спільно з Інститутом політичної освіти України  проходила навчання для депутатів у м. Львові.

Від моменту створення Дзвиняцької ОТГ  по теперішній час приймаю активну участь у проведенні різних заходів, зокрема «Велопробігу», благодійних заходів до Дня Святого Миколая та ін.

За період депутатської діяльності на моєму окрузі проведено: підсипку щебенем  вулицю Набережна (Романишина) - 7 вантажних автомобілів; ремонт вулиці Набережна (Лани) та вул. Набережна (на інших ділянках) піщано-гравійною сумішшю – 15 вантажних автомобілів.

Навесні у  2019 році багато домогосподарств с. Росільна  потерпіли від стихійного лиха - сильних дощів. Я  брала активну участь у засіданнях комісії з надзвичайних ситуацій щодо відшкодування матеріальних втрат, отриманих від паводку. Була надана допомога на відремонтування містків та проведено ремонт під'їзних вуличок до  господарств , які найбільше постраждали від лиха.

Завжди приймаю участь в обговоренні важливих питань с. Росільна (зокрема використання інфраструктурної субвенції). При ухваленні рішень  враховую думку виборців і користь від прийнятих  рішень для жителів  села.

Як депутатка сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної сфери в селі, зокрема:

    - встановлення автобусної зупинки в горішній частині села ;

    - встановлення вуличного освітлення по всій протяжності  села;

    - ремонт школи.

Як працівниця апарату Дзвиняцької ОТГ завжди допомагаю жителям громади та рідного села Росільна у отриманні матеріальної допомоги учасникам бойових дій, допомоги у зв'язку з хворобою чи важким матеріальним становищем, сприяю в отриманні інших послуг. При зверненні жителів громади стараюсь надати поради, консультації чи іншу важливу інформацію. Співпрацюю з працівниками освіти, культури та медицини нашої громади. Основним  у моїй роботі є принцип «залишатися людиною у будь-якій ситуації», підтримати кожного чи ділом чи добрим словом, бути чесною та старатися творити добро.

Мій номер телефону - 0979905237.

Зустрічі з виборцями за попередньою домовленістю по телефону, у приміщенні сільської ради.

У період Великодніх свят хочу Вас привітати  із Великим Днем Христового Воскресіння! Нехай Господь пошле Вашим родинам здоров'я , Божу благодать та добробут.

Дякую за увагу, усім щиро бажаю добра!!! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь