Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Дзвиняцької сільської ради VII скликання, Зваричука Дмитра Богдановича, обраного на виборчому окрузі № 24, за 2019 рік.

Дата: 15.04.2020 21:26
Кількість переглядів: 1974

  Доброго дня, шановна громадо! Я обраний депутатом Дзвиняцької сільської ради, виборчий округ № 24 села Росільна.

Вхожу до складу постійної комісії із земельних питань, був присутній на засіданнях. Завжди, при потребі, комісія реагувала та виїжджала на виклики, заяви та звернення громадян з питань, пов’язаних із землею. 

По можливості брав участь в обговоренні нагальних питань та сесіях. Через зміну місця проживання та роботу це не завжди було можливим. При ухваленні рішень завжди враховував думку виборців, а також, яку користь дане рішення принесе для села, громади. Виконував доручення виборців у межах моїх депутатських повноважень.

Завжди працював на благо свого села і Дзвиняцької об’єднаної територіальної громади. Постійно підтримую зв’язки з виборцями. Більшість із них мають мій номер мобільного, при потребі телефонують. Я щотижня є у селі, за попередньою домовленістю приймаю громадян у приміщенні сільської ради.

За звітний період на моєму окрузі з метою вирішення проблеми скупчення та застою води на вулиці 16 Липня:

  • викопано канаву вздовж вулиці;

  • у трьох місцях прокладено водовідвідні труби;

  • щебенем засипано найбільш проблемні ділянки дороги.

Також мною подано депутатське звернення на заміну електричних опор по вулиці Польова. Одна із таких становить реальну загрозу життю та здоров’ю жителів, що живуть поблизу.

 Вважаю, що кожен із нас творить дану громаду своєю працею, наполегливістю, прагненням до кращого майбутнього для нас усіх. 

А напередодні великого свята ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО бажаю, щоб ваші будинки наповнились теплом і затишком, любов’ю і щастям, милістю із небес. Також закликаю всіх більш дбайливо ставитися до всього, що нас оточує. Не викидайте сміття у ліси, річки, та поля! Не паліть суху траву та пластик! Усе це дуже погано впливає на наше здоров’я і здоров’я наших дітей! Це безповоротно шкодить нашій планеті та всьому живому! Будьмо розумними та розсудливими у нелегкий для усіх нас час! Усім бажаю міцного здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь