Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Дзвиняцької сільської ради VII скликання, Черевка Василя Мироновича, обраного на виборчому окрузі №13, за 2019 рік.

Дата: 09.04.2020 14:45
Кількість переглядів: 1185

Фото без опису
Доброго дня
, шановна громадо та виборці! Я є депутатом Дзвиняцької сільської ради на виборчому окрузі №13 села Космач.

     У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України, Законом України "Про статус депутатів місцевих рад", Регламентом Дзвиняцької сільської ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад.

     З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків. Очолюю комісію з земельних питань. Протягом  звітного періоду  відвідував сесії сільської ради та засідання постійної комісії, брав участь в громадських слуханнях, семінарах, тренінгах від програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE),  різноманітних культурно-масових заходах.  

    Бралав участь в обговоренні нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховував думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, громади, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень.

    Як депутат сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної сфери в селі , зокрема:

    - школа і садочок;

    - встановлення автобусної зупинки;

    - вуличне освітлення;

    - ремонт  піщано - гравійною сумішшю вулиць Лугова, Івана Франка.

Активно працював на благо Дзвиняцької об’єднаної територіальної громади.

Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2019 році усі звернення  щодо вирішення земельних питань розглянуто у міру моїх повноважень, намагався надати допомогу або пояснення щодо цих питань.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина.

     Проводжу прийом громадян щоп"ятниці, з 15.00 до 16.00 у приміщенні сільської ради.

тел. 067 8970822.

     Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподівась, що очікуваня політичні і економічні  зміни у державі приведуть до  покращення життя у об’єднаній Дзвиняцькій територіальній громаді. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь