Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Дзвиняцької сільської ради, Конечного Ростислава Тарасовича про депутатську діяльність у 2019 році.

Дата: 07.04.2020 19:20
Кількість переглядів: 1285

Доброго здоров’я, шановна громадо! Я, Конечний Ростислав Тарасович, є депутатом Дзвиняцької сільської ради об'єднаної терторіальної громади на виборчому окрузі №2 (вулиці Спортивна, Івана Волочія, Паркова, Черемшини).

Входжу до складу постійної комісії з питань промисловості, лісового господарства, інфраструктури, транспорту, зв’язку, сфери послуг, житлово-комунального господарства.  Теж є членом молодіжної ради Дзвиняцької об'єднаної територіальної громади. Активно відвідував зустрічі і семінари програми DOBRE.  У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Дзвиняцької сільської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад. Впродовж 2019 року постійно відвідував сесії сільської ради та засідання постійної комісії. Підтвердженням цього є інформація проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні». На сесіях Дзвиняцької сільської ради завжди відстоював інтереси жителів свого округу та Дзвиняцької об'єднаної територіальної громади.

За 2018-2019 роки на моєму окрузі проведено:

•        Заасфальтовано ділянку вул. Спортивна;

•        Поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Спортивна;

•        Проведено освітлення частини вулиці Спортивна;

•        Відремонтовано каналізаційний колодязь на вулиці Івана Волочія.

Постійно підтримую зв’язки з виборцями. Дуже хорошим механізмом зв’язку з виборцями вважаю доручення виборців. Громадяни мають право дати депутату доручення про необхідність вирішення певних проблем. Депутат приймає письмові доручення про вирішення проблем громади на зборах під час проведення звітування чи зустрічей з виборцями. За детальнішою інформацією загляньте на сторінку громади: https://dzvynyacka-gromada.gov.ua/news/1585757890/. У 2019 році домене звернулися мешканці вулиці Паркова щодо ремонту дорожнього покриття. На моє звернення до сільського голови ОТГ, пана Миколи Волочія, у 2020 році заплановано ремонт вулиці Паркова. Мій контактний номер телефону 0679150375. Прийом громадян, за попереднім погодженням по телефону, у приміщенні Дзвиняцької сільської ради ОТГ.

Щиро вітаю вас та ваші родини з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай же в це світле свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Дякую за увагу та щиро бажаю усім міцного здоров’я!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь