Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звернення Голови громади до підприємців та жителів громади.

Дата: 03.04.2020 19:14
Кількість переглядів: 2177

Доброго вечора, шановна громадо! На жаль, пандемія коронавірусної інфекції сягнула і нашого району. Уряд посилив карантинні обмеження через загрозу коронавірусу: заборонено гуляти в парках, на дитячих та спортмайданчиках, виходити без документів, перебувати на вулиці дітям без супроводу, а з 6 квітня — бути на вулиці без маски та збиратися групами більше 2 осіб.

Ще в перші дні введення карантину з бюджету громади було виділено 30 000 грн на забезпечення засобами індивідуального захисту працівників медичної сфери громади. Та і ці кошти вже вичерпуються…

Сьогодні я задався питанням, як допомогти з вирішенням проблеми забезпечення масками у громаді?... З цією думкою звернувся до підприємців с. Дзвиняча і вони відгукнулись! Тож щиро дякую наступним підприємцям:

  • ФОП Боднарук Любомира
  • ФОП Кузишин Григорій
  • ФОП Твердохліб Василь
  • ФОП Гедзик Ярослав

Ці підприємці закупили відповідні медичні маски та безкоштовно роздають їх відвідувачам своїх продуктових магазинів. Щиро дякую за сприяння.

Закликаю підприємців з усіх сіл громади взяти за приклад й прошу допомоги у забезпеченні медичними масками населення громади. Також розраховую на підтримку старост у налогодженні комунікації з підприємцями на місцях. Спілкуюсь зі старостами телефоном, робимо спільну справу.

В свою чергу закликаю вас, шановна громадо - виважено ставтеся до інформації - довіряйте офіційним джерелам інформації, зберігайте спокій та дотримуйтеся умов карантину. Зараз на часі подбати про своє здоров’я, здоров’я ваших родин та близьких…. Важливо також пам’ятати – штраф за порушення умов карантину становить від 17 тис. до 34 тис. грн – побережіть ще й свої гроші….

Розраховую на ваше розуміння та співпрацю, щиро бажаю усім міцного здоров’я!

 


Сільський голова ОТГ                                                                  п. Микола Волочій



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь