Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ЗВІТ депутатки Дзвиняцької сільської ради ОТГ Олексин Оксани Миронівни про депутатську діяльність у 2019 році

Дата: 02.04.2020 11:03
Кількість переглядів: 1379

Доброго дня, шановна громадо! Я обрана депутаткою Дзвиняцької сільської ради від партії «Всеукраїнське Об’єднання Батьківщина», виборчий округ № 15.

За орієнтир у моїй депутатській роботі слугує Конституція України, Закони України та інші державні нормативно-правові акти, а також регламент сільської ради.

Вхожу до складу постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту. Протягом 2019 року відвідувала сесії сільської ради та засідання постійної комісії (за виключенням хвороби та у зв’язку з народженням дитини), брала активну участь в обговореннях. Для мене першочергово важливо, щоб ухвалені нами рішення були орієнтовані на покращення рівня життя у громаді та враховували думку наших виборців. Для цього регулярно зустрічаюсь зі своїми виборцями, знаю їхні проблеми та завжди намагаюсь допомогти в їх вирішенні.

Як депутатка сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної сфери на селі, зокрема школи і садочка.

І так, у 2018-2019 роках було з урахуванням і моїх звернень в тому числі:

  • відремонтовано після повені вулицю Гірську на суму 70 тис. грн;
  • придбано принтер до сільської ради в с. Міжгір’я;
  • інтерактивна дошка до 1 кл;
  • поміняний електропровід у школі на суму 18 тис. грн.

На сесіях виступала з такими питаннями:

  • Заміна теплотраси і ремонт котельні у Міжгірській гімназії (прогнозована вартість 150 тис. грн.);
  • Придбання музичної апаратури до Міжгірської гімназії (прогнозована вартість 20 тис. грн);
  • Освітлення вул. Гірської.

Постійно підтримую зв’язки з виборцями. До мене зверталися з усними зверненнями з питань надання матеріальної допомоги на лікування. У міру моїх можливостей намагалася сприяти у наданні допомоги.

Мій життєвий принцип - допомогти односельцям, бути відповідальною і не байдужою. Я готова і далі робити все для того, щоб Дзвиняцька громада процвітала, а люди в ній жили щасливо та багато. Щиро вірю в те, що успішна громада може бути лише з активними громадянами, адже добробут громади - справа кожного її жителя. Дуже цінною для влади є участь громади. У нашій громаді передбачені різні форми громадської участі: громадські слухання, місцеві ініціативи, бюджет участі, індивідуальні та колективні петиції, консультативно-дорадчі органи - громадські ради. Детальнішу інформацію можна знайти у статуті громади за наступним посиланням: https://dzvynyacka-gromada.gov.ua/news/1585755989/, а також на сайті громади https://dzvynyacka-gromada.gov.ua/news/1585757890/ . Раджу - користуйтесь!

Я відзвітувалася перед громадою зі свого села, до початку карантину. Інформацію щодо особистого прийому громадян та мої контакти додаю у фото.

У такий непростий час поширення небезпечної пандемії закликаю вас – будьте відповідальними до свого здоров’я та здоров’я своїх рідних, зберігайте спокій та не піддавайтесь на жодні інформаційні провокації.

Також хочу нагадати – близяться Великодні свята – подбаймо про чистоту не тільки своїх обійсть, але й про чистоту громади!

Щиро бажаю здоров’я, віри, Божої благодаті вам та вашим родинам! Дякую за увагу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь