Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутатки Дзвиняцької сільської ради VII скликання Семків Наталії Іванівни, обраної на виборчому окрузі № 4 за 2019 р.

Дата: 01.04.2020 18:50
Кількість переглядів: 1522

Фото без опису

Звіт

депутатки  Дзвиняцької  сільської  ради VII скликання

Семків Наталії Іванівни,

обраної  на  виборчому  окрузі 4

за  2019 р.

Доброго дня, шановна громадо! У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Дзвиняцької сільської ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад.

За звітний період депутатської діяльності брала участь у пленарних засіданнях та засіданнях постійної комісії, в громадських слуханнях, семінарах, тренінгах та  різноманітних культурно-масових заходах.

Постійно підтримую зв'язок з виборцями, державними установами, громадськими організаціями, депутатським корпусом та сільською радою.

Проводила  роз’яснювальну  роботу  серед  виборців  щодо  питань,  які  розгглядались  на  сесіях  упродовж  року.

Відстоювала інтереси виборців з таких питань: встановлення автобусної зупинки; капітальний ремонт вулиць Тиха, Молодіжна, Сагайдачного; освітлення вул. Тиха; встановлення огородження електротрансформатора на вул. Молодіжна. Моніторила чистоту довкілля  на окрузі.

На сесіях Дзвиняцької  сільської ради завжди відстоювала інтереси жителів свого округу, а також інтереси представників Дзвиняцької об'єднаної територіальної громади.

Брала  участь в семінарах, тренінгах з питань гендерного бюджетування, розвитку сільських територій, залучення інвестицій та грантів (заходи відбувалися в м. Івано- Франківськ та м. Київ).

Проводжу рийом громадян щосереди, з 12.00 до 13.00, у приміщенні Дзвиняцького ліцею.

Мої контакти:
тел.:
0679865427

Активно працювала на благо Дзвиняцької ОТГ .
Дякую за увагу, усім міцого здоров'я!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь