Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ЗВІТ депутатки Дзвиняцької сільської ради ОТГ VII скликання Прокоп’юк Любові Василівни про депутатську діяльність у 2019 році

Дата: 31.03.2020 15:45
Кількість переглядів: 1860

Фото без опису

ЗВІТ

депутатки Дзвиняцької  сільської ради ОТГ  VII скликання

Прокоп’юк Любові Василівни 

про депутатську діяльність у 2019 році

        Доброго дня, шановна громадо! Я обрана депутаткою Дзвиняцької сільської ради, виборчий округ № 3.

          Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад»,  іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.
          Вхожу до складу постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти,  культури, спорту та соціального захисту населення. Протягом 2019 року проведено 3 засідання комісії, розглянуто 12 питань. Також я є членкинею групи з гендерно орієнтованого бюджетування. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.
          Впродовж 2019 року  постійно відвідувала (за винятком однієї – через хворобу) сесії  сільської ради та засідання постійної комісії. Брала участь в обговоренні  питань, які виносились на пленарні засідання. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно. У травні 2019 року брала участь у сесії стратегічного планування для депутатських груп з гендерних питань у м. Івано-Франківськ; у листопаді 2019 року була учасницею на  тематичному семінарі із гендерно орієнтованого бюджетування «Гендерні проблеми на секторальному рівні», який відбувся в м. Києві; у січні 2020 року відвідала третій поглиблений тренінг із гендерно орієнтованого бюджетування  в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)" у Дзвиняцькій ОТГ. У січні 2020 року  пройшла онлайн-курси «Гендерно орієнтоване бюджетування для розвитку громад.
          Як  учителька і депутатка сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної  сфери на селі, зокрема школи.
          Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2019 році до мене зверталися мешканці вул. Гладиша спершу з усними зверненнями з питання перепаду електроенергії, а надалі і в письмовій формі зібрали підписи до заяви  у РЕМ щодо перепаду напруги електроенергії .З даного питання були направленні клопотання в Богородчанський РЕМ - з їхньої відповіді вирішення даного питання перенесено на 2020 рік. Разом зі своїми виборцями вирішували питання ремонту дороги. Так, у 2018 році мешканці вул. Гладиша спільними зусиллями зібрали кошти на ремонт дороги вул. Гладиша - 32 тис. 250 грн., зробили  ямковий ремонт і Дзвиняцькою сільською радою було профінансовано ще 20 тис. грн. Окрім того за моїм сприянням, Дзвиняцька сільська рада ОТГ виділила кошти на ремонт вулиць Гладиша та Миру. На поточний ремонт вул. Гладиша було виділено 80 тис. грн., заасфальтували 60 метрів дороги і на вул. Миру було виділено 229 777 тис. грн інфраструктурної субвенції, в результаті чого заасфальтовано 90 м або 360 м2. 

        Хочу зазначити,  що у 2019 році навесні через несприятливі погодні умови - сильні дощі - багато господарств потерпіло від паводку, особливо мешканці вул. Гладиша. У міру моїх можливостей я намагалася відвідати і зафіксувати ті господарства, що найбільше потерпіли через негоду. По кожному господарству, яке зазнало збитків від паводку, мною були написані акти матеріального обстеження щодо величини завданих пошкоджень та зібрані заяви людей, які найбільше постраждали від лиха . Брала активну участь у засіданнях комісії з надзвичайних ситуацій щодо відшкодування матеріальних втрат, отриманих від паводку. Дзвиняцька сільська рада ОТГ надала грошову допомогу даним господарям.
            У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподіваюсь, що очікувані політичні та економічні  зміни у державі призведуть до покращення рівня життя у Дзвиняцькій об’єднаній територіальній громаді.
Мої контакти:
380675896455
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010497464705

        Усім щиро бажаю віри у світле майбуття, Божого благословення! Бережіть себе та рідних!!! Дякую! 
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь