Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

#ДеньМолоді_ОТГ

Дата: 04.07.2019 19:23
Кількість переглядів: 805

 

Світлина від Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Світлина від Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Світлина від Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Світлина від Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування.?????????»?????° ?????? ?????»???????¶???° ? ?°???° ???·?????????????????? ??????.

#кращіпрактики #молодь
Дзвиняцька ОТГ: коли молодь «рулить», громада набирає обертів

Велопробіг, олімпійський день і творчий конкурс від молодіжної ради – таким був один день з життя молодих людей у Дзвиняцькій ОТГ. Саме так відзначили День молоді у громаді завдяки активності і креативності місцевої молодіжної ради, яка рухає громаду до позитивних змін.

Близько півсотні учасників велопробігу стартували від будинку культури у Дзвинячі. Перед стартом для них провели невеличку, але професійну розминку представники відділення Національного Олімпійського комітету України разом з майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасницею Олімпійських ігор Тетяною Ляхович.

Діти та дорослі учасники проїхали селами громади через Космач, Росільну, в яких до них приєднувались місцеві мешканці і зустрічали старости. А фінішували учасники велопробігу в с. Міжгір'я, де на них вже очікували розваги, нагородження та підсумки оголошеного молодіжною радою творчого конкурсу.

«Зустрічі з відомими спортсменами та масові спортивні свята неабияк заряджають молодь, дають дітям мотивацію рости і рухатись до втілення своїх мрій», - розповідає голова Молодіжна Рада Дзвиняцької ОТГ Богдана Беспалько.

Ну і щоб велопробіг запам’ятався найстаршого учасника, Миколу Демяніва, якому 44роки, і наймолодшого учасника, Максима Бойчука, якому 8 років, нагородили пам’ятними футболками на фініші велопробігу Дзвиняцькою громадою.
У Міжгір’ї учасників велопробігу та місцевих мешканців зустрів музичний гурт «Воля» і переможців, які подолали чималу відстань на велосипедах, запросили до участі у карооке, спортивних конкурсах і лотереї з призами.
Також на завершення молодіжного свята підвели підсумки конкурсу на створення логотипу Молодіжної ради громади, який за місяць до того оголосили у Дзвиняцькій ОТГ. 
Протягом місяця отримали 7 конкурсних робіт, серед яких найбільше членам молодіжної ради сподобалась художниці з Верховинщини Марії Бо щук. Її в рамках відзначення запросили на нагородження.

«Дякуємо за співпрацю! Молодіжна рада щаслива, що офіційно має свій логотип, і висловлює подяку місцевому підприємцю, який придбав футболки, щоб логотип матеріалізувати», - говорить голова молодіжної ради Дзвиняцької ОТГ Богдана Беспалько.

Це вже не перша активність молодіжної ради у Дзвиняцькій громаді. Починаючи з минулого року молоді люди з усіх сіл громади ініціюють різноманітні акції, благодійні, освітні екологічні. До них залучають не лише школярів і молодь, але й дорослих представників громади. 
«Створення молодіжної ради за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe у Дзвиняцькій громаді дало поштовх до активності молодим людям, яку підтримує керівництво ОТГ та позитивно сприймають мешканці. Завдяки енергії та креативу молодих людей у громаді зростає екологічна свідомість, популяризовують здоровий спосіб життя», - говорить радник з питань комунікації Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування Наталія Вінничук (Natasha Vinnitchouk).

Зі свого боку Івано-Франківський ЦРМС лише заохочує таку активність і готовий допомагати у поширенні таких практик роботи молодіжних рад по всій області. Приклад цих молодих людей вартий наслідування.
#ДеньМолоді_ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь