Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Оголошується конкурс на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Дзвиняцької сільської ради ОТГ

Дата: 11.07.2018 10:18
Кількість переглядів: 1337

 

Оголошується конкурс

на зайняття посади

головного  лікаря Комунального некомерційного підприємства

«Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Дзвиняцької сільської ради ОТГ

ПІДСТАВА: рішення 6 сесії VII скликання Дзвиняцької сільської ради ОТГ «Про проведення  конкурсу на зайняття посади головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Дзвиняцької сільської ради,  від 26.06.2018 року за №174.

НАЗВА УСТАНОВИ: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Дзвиняцької сільської  ради ОТГ.

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ: 77750, с. Дзвиняч, вул. Франка, 11,  Богородчанського району, Івано-Франківської області.

НАЗВА ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ: головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Дзвиняцької сільської ради ОТГ.

СТРОК І МІСЦЕ ПРИЙНЯТТЯ ДОКУМЕНТІВ: Прийняття заяв і доданих до них документів від претендентів на участь у конкурсі здійснюється  з 12  липня 2018 року  по 26  липня  2018 року   .

Кінцевий термін прийняття заяв 26.07.2018 до 17.00.

Прийом заяв та доданих до них документів здійснюється виконавчим комітетом Дзвиняцької сільської ради ОТГ за адресою: 77750, Івано-Франківська область, Богородчанський район, с. Дзвиняч, вул. Степаняка, 21-А.

Довідки за телефоном (03471) 30-2-48

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ

 що подаються на  участь у конкурсі:

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України  “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування закладу протягом одного року;

заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ: Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки "Медицина". Проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з "Організації і управління охороною здоров'я". Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом не менше 3 років.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ: 77750, Івано-Франківська область, Богородчанський район, с. Дзвиняч, вул. Степаняка, 21-А.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ: 27 липня  2018 року.

 

https://rada.info/upload/users_files/04357101/1ec695bfa3f73a1cd8c9125d3c709ffd.docx

 

 

                                                                                                       

                                                                                                        

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь