Дзвиняцька територіальна громада

Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Молодіжна рада

19 Грудня, 2018 р., 16:46
Як же багато щасливих, справді щасливих буденним речам, діток ми побачили…. Неймовірне відчуття, коктейль таких різних емоцій - смуток і радість, співчуття й любов, милосердя і вдячність – кожен з тих, хто був у неділю в дитячому будинку, був переповнений ними… Усі, хто долучився до благодійної акції «Допоможи Миколаю – допоможи дітям!!!», стали частиною чуда, ми з вами довели – Миколай існує, і ті дітки, яким ми усі гуртом зібрали подарунки, щиро та відверто вірять у це!!! Він таки існує, поки існує добро, милосердя й поряд живуть саме такі люди!!!! Дякуємо усім, хто долучився до нашої спільної місії, хто відчув себе Миколаєм, хто наповнив коробки подарунками, а свої душі – теплом і любов’ю, Дякуємо!!! Від імені діток, які так чекали Миколая, від Молодіжної Ради Дзвиняцької ОТГ, ДЯКУЄМО!!! Вражень просто неймовірно багато, а ще прийшло розуміння - такого роду заходи мають стати для нас не просто нормою, а обов’язковим планом до виконання.  Тепер трохи звітної інформації, як і обіцяли.  Спільними зусиллями мешканців сіл Міжгір’я, Космач та Дзвиняч Дзвиняцької ОТГ – щира подяка кожному з вас – було зібрано для діток з Горохолинського Дому Милосердя дуже багато дарунків! Це одяг, як новенький, так і вживаний, однак добротний, взуття, побутова хімія, канцелярія, засоби особистої гігієни, різні іграшки і, ну просто свято животиків – повний ящик солодощів й ще один ящик цитрусових!!!!! Люди, Ви МОЛОДЦІ!!! Також було зібрано й передано настоятельці 1865 грн - переконані, ці кошти вони використають на потреби діток. Щира подяка дзвиняцькому підприємцю М. П. Боднаруку з родиною – вони не просто долучились матеріальною допомогою, а й п. Микола особисто завіз усе зібране своєю автівкою у дитбудинок.  Планета крутиться, поки поряд з нами живуть добро, милосердя й віра у диво…. Нехай же Святий Миколай прийде у кожну домівку цієї ночі, принесе вам та вашим родинам повний міх добра, миру, здоров’я, нехай усе те, що ви віддали для діток, повернеться вам сторицею, нехай ваші душі й надалі наповнються добром і милосердям, достатку вам й Божої ласки. Додаємо фотозвіт і нехай і ваші серця відвідають пережиті нами емоції, за які ми вам щиро вдячні…
30 Листопада, 2018 р., 09:32
Зима крокує до нас швидко й упевнено – перший сніг запорошив усю Україну! Наближається пора свят, гарного настрою, очікувань, позитивних змін, нових стартів й намірів. Ланцюжок Різдвяної казки розпочинає свято Миколая Чудотворця, воістину свято позитиву й добра, коли й дитина, і дорослий дійсно вірять у чудо…  Проте є сотні, тисячі діток, які дуже чекають дива, однак не мають змоги його побачити, адже поряд нема тих, хто б міг їм це диво подарувати….. Це дітки-сироти, дітки з багатодітних сімей, дітки з обмеженими можливостями… Давайте відчуємо себе чарівниками й подаруємо чудо тим, які чекають його найбільше!!!!  Молодіжна Рада Дзвиняцької ОТГ просить усіх небайдужих долучитись до акції «Допоможи Миколаю, допоможи дітям!!!!!!». У закладах освіти сіл ОТГ будуть розміщені коробки, у які кожен, хто відчує у собі таку потребу й бажання, зможе покласти теплі й чисті речі для діток-сиріт (не обов’язково нові, але ВАЖЛИВО – ЧИСТІ Й ПРИДАТНІ до вжитку), підгузки для малят (різних розмірів), побутову хімію (пральний порошок, вологі серветки, туалетний папір, мило, зубна паста, шампунь й т. п.), канцтовари а також ДУЖЕ ВАЖЛИВО Й ПРИЄМНО – смаколики для діток, адже вони так чекають (солодощі й мандаринки – запах Різдва)!!! Очікуємо на вашу активну участь, односельчани, на вашу небайдужість й розуміння, адже усі ми чудово знаємо – НЕ БУВАЄ ЧУЖИХ ДІТЕЙ!!!  Також дуже розраховуємо на участь місцевих підприємців – добра справа буде оцінена, а повага – заслужена.  Просимо також діток-школярів – було б чудово написати лист до своїх ровесників «Ти не один!!!», адже підтримка моральна не менш важлива ніж фізична! Ми щиро віримо, що наша акція об’єднає спільною благородною метою людей, надихне й спонукатиме до популяризації подібного роду заходів на майбутнє, а найважливіше – змусить просто посміхнутись багатьох дітей та відчути себе не одинокими у цьому холодному світі! Вперед й успіхів усім нам!!!
14 Жовтня, 2018 р., 15:42
Сьогодні 14 жовтня відзначають одразу три свята, тісно пов’язаних між собою: День захисника України, Покрови Пресв’ятої Богородиці та День Українського козацтва.Це свято є особливо важливим,адже сьогодні українські воїни, ризикують своїм життям, відстоюють незалежність та суверенітет України у війні з російським агресором аби ми жили в мирі і безпеці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь